بررسی کی ام سی J7

کی ام سی J7 یا همان Sehol A5 Plus یک خودرو چهاردر لیفت‌بک با خصلت‌های اسپرت می‌باشد که روی پلتفرم همان جک J7 توسعه یافته اما با اصلاحات اساسی در بخش فنی و تغییرات ظاهری به محصولی وحشی‌تر و جذاب‌تر از قبل بدل شده. از جمله برترین صفات J7 می‌توان به پیشرانه با راندمان بسیار خوب و گشتاور 300 نیوتن‌متری اشاره نمود که شتابی کمتر از 8 ثانیه را برای نماینده کرمان‌موتور به ارمغان آورده است. خوشبختانه برای مهار این شتاب عالی نیز تمهیدات لازم اندیشیده شده و ترمزهای چهارچرخ دیسکی با انواع و اقسام سیستم‌های کمکی در کنار تعلیق مستقل مولتی‌لینک در قسمت عقب اجازه نمی‌دهند که این هیولای کوچک به این راحتی‌ها از کنترل خارج شود. ضمناً Sehol A5 Plus از لحاظ سطح آپشن در چندین تیپ متفاوت به بازارهای جهانی عرضه می‌گردد که اختلاف قیمت مدل پایه با نسخه فول آن چیزی در حدود 35 درصد خواهد بود؛ از این رو باید منتظر ماند تا مشخص شود در نهایت کرمان‌موتور کدام مدل را با چه قیمتی روانه خیابان‌های کشورمان می‌نماید. در صورت عرضه نسخه آپشنال امکات بسیار خوبی نظیر ترمز فعال، رادار نقطه کور و سیستم کمکی پارک در دسترس خواهند بود و حتی مدل نیمه فول هم میتواند مشتریان را تا حدود زیادی راضی نگاه دارد.

طراحی ماشین هم انصافاً جذاب از کار درآمده و در قیاس با نسخه ساده قبلی پیشرفت محسوسی داشته است. ضمناً فضای مناسب اتاق و صندوق باعث شده بتوانیم از این لیفت‌بک اسپرت به عنوان یک خودرو خانواده نیز استفاده نمائیم. تنها مشکل حساسیت بالاتر پیشرانه‌های توربو GDI به کیفیت سوخت و شرایط نگهداری می‌باشد؛ ضمن اینکه اینجا از گیربکس دوکلاچه استفاده شده که هرچند سرعت و دقت بهتری در قیاس با انواع ساده دارد اما در ترافیک‌های سنگین (بخصوص در شهرهای کوهپایه‌ای و پرشیب همچون تهران) استهلاک بیشتری خواهد داشت. با این حال خریداران چنین خودرویی احتمالاً به پرفورمنس و شتاب بیش از استهلاک اهمیت میدهند و از این رو استفاده از این تکنولوژی‌ها برای J7 توجیه‌پذیر به نظر می‌رسد.

داخل کی ام سی J7

در داخل کابین KMC J7 با فضایی ساده اما شیک روبرو هستیم که در آن ترکیبی از نمایشگرهای دیجیتال با خطوط ساده و مستقیم جلب توجه می‌کنند. در این بین قطعات اسپرت نظیر صندلی‌های یکپارچه نیز دیده می‌شوند تا داخل خودرو با ظاهر بیرونی و مشخصات فنی خودرو هماهنگ گردد. نمایشگر کنسول میانی عمودی است و بسیاری از تنظیمات را در خود جای داده. در واقع این سبک به اصطلاح مینیمالیستی مدتی است که ترند شده و با اینکه از نظر ارگونومی ضعف‌هایی دارد اما به این دلیل که امکانات بسیار را در فضایی کوچک گرد هم می‌آورد کارآمد به نظر می‌رسد.

اهرم تعویض دنده الکترونیکی، ترمز پارک برقی و نشانگرهای پشت فرمان دیجیتال نیز از دیگر مواردی هستند که حس و حال آینده‌نگرانه ماشین را به رخ میکشانند و طراحی غربیلک فرمان هم متفاوت و جالب توجه به چشم می‌آید. کیفیت متریال مورد استفاده نیز مناسب به نظر می‌رسد و نسبت به محصولات قدیمی‌تر جک پیشرفت محسوسی داشته. ضمناً KMC J7 از نظر عرض و ارتفاع شرایطی نزدیک به آریزو 6 پرو دارد اما بواسطه طول اندکی بیشتر و فاصله محوری بهتر، جای پای بیشتری در اختیار سرنشینان عقب قرار میدهد. در خصوص فضای صندوق نیز اوضاع مناسب به نظر می‌رسد و میشود برای سفرهای خانوادگی روی محفظه بار ماشین حساب باز کرد.

طراحی کی ام سی J7

کی ام سی J7 ظاهری فوق‌العاده خشن و تهاجمی دارد و تقریباً در تمامی زوایا حس و حال باطنی خود را به نمایش می‌گذارد. بخصوص در بخش دماغه که ورودی‌های بسیار بزرگ هوا و چراغ‌های کشیده و خشمگین ماشین حسابی خودنمایی می‌کنند و در هر بخش شاهد بازی تند و تیز خطوط هستیم. با گذر از این زاویه و رسیدن به بخش کناری، خوی وحشی ماشین قدری آرام می‌گیرد اما باز هم خط شانه برجسته و فرم سیال سقف در کنار رینگ‌های بزرگ و زاویه نسبتاً تند ستون C اجازه نمی‌دهند که حال و هوای مسابقه‌ای ماشین را از یاد ببریم.

در انتها نیز چراغ‌های پیوسته که این روزها خیلی مد شده با گرافیک جذابشان بیش از هر چیز نظرات را به خود جلب می‌نمایند و کمی پایین‌تر، فرو رفتگی‌ها و برآمدگی‌های صندوق و سپر، شکل و شمایل متفاوتی را پدید آورده‌اند که در نوع خود ستودنی است. ضمناً اگزوزهای دوگانه، مه‌شکن‌های عمودی و دیفیوزر عقب نیز در بهبود ظاهر این قسمت تاثیر بسزایی داشته‌اند. در یک جمع‌بندی کلی باید اعتراف کرد که J7 یکی از زیباترین سدان‌های چینی است که تاکنون قدم به سرزمینمان گذاشته و از این رو به راحتی میتواند نظر جوانان و یا میانسالانی که دلشان جوان است را به خود جلب نماید.